Sørens service

Klipning af hæk

Støt lille lokalt hækklipnings-firma i kampen mod de store

Hvem skal klippe hækken i år? Hvad med at støtte de små lokale kræfter. Du får en personlig betjening og jeg arbejder, med godt humør, hårdt for min egen virksomhed - og dermed dig. Det går rigtig godt, takket være alle jer trofaste kunder. Jeg har derfor indledt et samarbejde med en dygtig mand der går lige så meget op i punktlighed og veludført arbejde. Der bør derfor være god chance for at du ikke kommer på venteliste.

Bilen er der ikke brugt penge på, men det har ingen betydning for arbejdet. Her er mottoet: "Kan den køre,  kan det lade sig gøre". Ring og arrangér allerede i dag så din hækklipning kan blive en realitet. Du er ikke den eneste i trekantsområdet der vælger at få et firma til at klare hækken. Sørens service er et lille enmandsfirma, med indlejet dansk arbejdskraft i de travle perioder, der har værdierne på plads. Jeg medbringer ordenssans, godt humør og venlighed samt mit ypperste for at levere et godt stykke arbejde.

Man kan ikke vide alt, men med den rette instilling er man godt stillet. Jeg prøve hele tiden at lære noget indenfor mine områder hvad enten det er have, hækklipning eller træfældning. Når jeg har mulighed for det, tager jeg på kursus for at få mere viden. Med kurset "Design af grønne anlæg", er jeg nu også rustet til at måle haven op og lave en grundtegning så du som kunde selv kan være kreativ i processen af din nye have inden du kontakter en dyr anlægsgartner. Husk at bibeholde en dejlig hæk - hækklipningen skal du jo ikke tænke på.

Tilfredse kunder, i alle mine nicher, er målet for mig.

klipning af haek i Kolding pris

haek klipning kolding

Slip for besværet og lad mig ordne det

Afhængig af hvilken hæk der er tale om, bliver klipningen selvfølgelig planlagt ud fra det. Nogle hække trives bedst ved en klipning, andre ved flere. Ved de gængse hække foretrækker jeg ikke at klippe dem helt tæt og så bare gå igennem et par ekstra gange i løbet af sæsonen, men det gøres naturligvis efter ønske. Jeg tager en trailer med til grenaffaldet og så er det væk i samme omgang, hvis du ønsker denne service.

klipning haek kolding Gør som mange andre, brug din dyrebare tid med dem du holder af, og lad mig bøvle med hækken. Klik på kontakt og send en mail med beskrivelse (dobbeltsidet/enkeltsidet) og antal meter.

Håndværkerfradrag : Jævnfør skat, kan man benytte sit fradrag på arbejdsløn til klipning af hæk, græsslåning, lugning og beskæring af buske og træer.

Læs mere her: Skat (fradrag)

⬇︎⬇︎⬇︎⬇︎⬇︎⬇︎⬇︎⬇︎⬇︎⬇︎⬇︎⬇︎⬇︎⬇︎⬇︎⬇︎

Har du et lille rækkehus i Kolding eller lignende, finder vi en pris der passer til ydelsen. 

Gå til kontakt

Eller ring 22 50 22 62

Hækklipning og pris kan godt betyde en del når man er hus- eller virksomhedsejer beliggende i Kolding og omegn, men fornøjelsen ved at kunne nyde den flotte hæk sommeren igennem, kan hurtigt få én til at glemme udgiften - og så er det jo dejligt at benytte sit håndværkerfradrag på noget der bringer glæde med det samme. Jeg vurderer den enkelte hæk og støtter mig også gerne til opslagsværk, for at yde den rigtige service. Der er stor forskel på hække og hvordan de trives bedst. Nogle skal bare klippes en enkelt gang, andre to til flere gange. Selvfølgelig ved du også hvordan, og hvor tit, du gerne vil have hækken klippet.

Det er også dejligt at få klippet hækken flere gange på sæsonen så man rigtig kan nyde den. Ja, det koster lidt ekstra, men det er jo om sommeren at man rigtig kan nyde sin veltrimmede, eksempelvis, bøgehæk, så er det ikke værd at spare lidt op i løbet af vinteren?

Hvornår skal man stoppe med at klippe hæk selv?

Det bestemmer man selvfølgelig selv. Vi har jo alle en vis stædighed - heldigvis - og hvorfor stoppe med sine sommerpligter når kroppen stadig kan! Fordi tiden kan bruges anderledes og klogere. Lad mig klare slæbet.

Som virksomhed er det også essentielt at levere et godt indtryk til sine kunder. Her skal den faste aftale om klipning af hækken være på plads. Det er ikke nødvendigvis de store firmaer der har de bedste løsninger. Jeg bruger en metode der rydder pænt op løbende og med stor ordenssans og punktlighed kan jeg meget vel være den bedste til din/jeres virksomhed. Det er vigtigt altid at søge efter optimering af sine virksomhedsløsninger - dette gælder også de mange bække små. Overvej om I en enkelt gang skulle prøve at få hækken klippet af Søren´s service - husk at jeg også laver professionelt arbejde i trætoppene.

pandoras-box.sorens-service.dk

 

⬇︎Hurtig kontakt⬇︎

hurtig kontakt traefaeldning kolding1

Topkapning i Kolding|Vejle|Fredericia

Topkapning i Kolding|Vejle|Fredericia
Læs mere om topkapning i bl.a. Kolding og omegn.

Se mere her

Træfældning i Kolding|Vejle|Fredericia

Træfældning i Kolding|Vejle|Fredericia
Læs mere om træfældning i bl.a. Kolding og omegn

Se mere her

Hvad siger kunderne

Hvad siger kunderne
Det er altid rart at læse lidt om hvad andre har sagt om Søren og Sørens-service.dk. Få et lille indblik her.

Se mere her

Kolding og opland

Kolding og opland
Hvis dit træ står i Kolding-området, så læs hvorfor jeg også kan hjælpe her.

Se mere her

  • Hjem
  • Klipning af hæk